Strømpeforing

Effektiv renovering uden gener

Aarsleff Rørteknik har specialiseret sig i fornyelse af rør, kanaler og kloakker i alle dimensioner og former. Vi er markedsledende i Danmark, når det gælder fornyelse af rør med strømpeforing i hovedledninger samt i rør i og under ejendomme.

Vi kan også forny ventilationskanaler, skorstene, brønde samt faldstammer fra toiletter og køkkener. Vores arbejdsmetoder er udviklede, så vi kan installere strømpen hurtigt og effektivt – uden opgravning eller nedbrydning.

Strømpeforingen foregår ganske enkelt ved, at vi krænger en blød polyesterstrømpe ind i det utætte rør. Strømpen hærdes på kort tid og ligger nu som et nyt, slidstærkt rør inde i det gamle. Og levetiden er lang – op til 100 år.

Fordele ved strømpeforing

Skånsom og hurtig fornyelse af nedslidte kloakledninger

Minimale gener

Med Aarsleff Strømpeforing kan vi renovere faldstammer og kloaksystemer uden nedbrydning af vægge, ophugning af gulve, fjernelse af skabe, omlægning af eksisterende installationer eller opgravning. Det betyder, at du slipper for byggerod.

Strømpeforing sikrer en ukompliceret og hurtig renovering med minimale gener for bygningens brugere eller virksomhedens drift.

Kort udførelsestid

En af vores vigtigste opgaver er at forstyrre mindst muligt. Derfor sørger vi for at effektivisere fornyelsen af kloak og faldstammer.

Eksempelvis kan Aarsleff Strømper sammensyes, så ledningsstræk med forskellige dimensioner kan fornyes i én arbejdsgang, hvilket muliggør en fornyelse af flere hundrede meter ad gangen.

En god investering

Som udbyder under Kontrolordning for Ledningsrenovering kan vi dokumentere, at strømpeforingen holder i op til 100 år.

Renoveringen svarer til at få nye rør installeret i de eksisterende rør, og du undgår alle de omkostninger, der er forbundet med opgravning, nedbrydning og reetablering, hvilket ofte resulterer i en stor besparelse.

Løsninger

Specialtilpassede og testet

Vi har gennem de sidste 40 år udviklet og forfinet produktion og installation af vores strømpeforinger, der fremstilles på vores fabrik i Aarhus. Det betyder, at vi tilpasser strømpen til den enkelte opgave og på den måde opnår det optimale resultat hver gang.

Vi har eget laboratorium, hvor vi tester alle råmaterialerne og de færdige produkter for bl.a. modstandsdygtighed. Aarsleff Strømpeforing har en forventet levetid på op til 100 år.

Unik teknologi forbedrer miljøregnskabet

Vi har produktudviklet en ny og gennemtestet metode til hærdning af Aarsleff Strømpeforing. Den nye metode er baseret på en patenteret LED-teknik: Strømpen hærdes ved hjælp af dioder, der udsender lys. Det giver en række miljømæssige fordele at hærde med brugen af LED, herunder en reduktion af CO2-udledningen. Endelig er udstyret meget fleksibelt, så vi kan forny ledninger under selv meget trange adgangsforhold.

Certificeret kvalitet er din sikre garanti

Vi er medlem af Kontrolordningen for ledningsrenovering under Dansk Byggeri. Det betyder, at Aarsleff Strømpeforing opfylder kravene til deklaration, kontrol af både korttids- og langtidsegenskaber og løbende test af installationer.