Teknisk information

Gennemtestet kvalitet

Aarsleff Rørteknik tilbyder med de bedste ingeniører i branchen årtiers praktisk erfaring fra projekter spredt over hele Europa. Erfaringerne er ofte forankret gennem vores lokale datterselskaber, hvilket betyder, at kunden altid drager fordel af effektiv projektledelse og lokalt kendte specialister på området.

I dag tilbyder vi et komplet sortiment af teknologier og tjenester, der kan skræddersys til enhver situation, og som gør det muligt for os at møde og overvinde enhver udfordring.

Materiale til
markedsføring

Vi bestræber os i Aarsleff Rørteknik altid på at opbygge langvarige partnerskaber med vores kunder og samarbejdspartnere med henblik på at kunne effektivisere vores ydelser og dermed altid tilføre kundernes projekter ekstra værdi.

Har du brug for at vide mere om vores innovative løsninger eller ønsker du at se nogle af vores allerede gennemførte referenceprojekter.

Herunder finder du oversigt over vores referenceprojekter, vores metode- og referencevideoer samt alle vores brochurer og produktark samlet til download.

Godt at vide

Find svar på dine spørgsmål her

Når det drejer sig om opgravningsfri renoverings- og udskiftningssystemer vil der ofte være mange ubekendte faktorer eller ubesvarede spørgsmål. I vores FAQ kan du finde korte og klare svar på en lang række spørgsmål relateret til vores arbejde med opgravningsfri renovering og fornyelse af nedslidte kloaksystemer.

Det er ligeledes vigtigt for os at sikre, at du som ledningsejer, altid kan finde information omkring vores arbejde med de gældende CSR-initiativer udstedt hos vores moderselskab Per Aarsleff A/S.

Vi ønsker at sikre højere kvalitet og mere tryghed.

aarsleff

Aarsleff Rørteknik

En professionel samarbejdspartner

Fredericia Spildevand og Energi A/S og Aarsleff Rørteknik indledte d. 1. oktober 2011 et nyskabende partneringsamarbejde, og det blev starten på et usædvanligt tæt og effektivt parløb om fornyelse af store dele af kloaksystemet i Fredericia Kommune.

Hos Aarsleff Rørteknik er vi ikke bange for at indgå særlige samarbejder – Tværtimod er vi glade for eksterne sparringspartnere og samarbejder som kan være med til at fremme projekter.

Læs mere om nogle af vores samarbejder og samarbejdspartnere herunder