Aarsleff Rørteknik kloakrenovering

Hurtigt, sikkert og holdbart

Velfungerende afløbssystemer er uundværlige i boliger, industrivirksomheder og institutioner. Aarsleff Rørteknik har markedets bredeste udbud af strømpeforingsmetoder: Effektive og ressourcebesparende løsninger til fornyelse af skjulte rørføringer.

Aarsleff Rørteknik er europæisk markedsleder med global erfaring inden for opgravningsfri rørfornyelse.

Vi er producenter, ingeniører og entreprenører
Siden 1978 har vi udviklet og produceret No-Dig-løsninger i vores egne avancerede laboratorium og produktion faciliteter i Hasselager. Vi tilbyder vores ydelser som leverandør og som entreprenør – og har gennemført komplekse rørfornyelsesprojekter i hele Europa og resten af verden.

Vi kan styrke enhver eksisterende rørledning
Med vores komplette sortiment af certificeret strømpeforinger der udhærdes ved hjælp af LED-lys, UV-lys, vand eller damp, kan vi fornye stort set alle eksisterende rørsystemer, profiler, længder og diameter med minimal forstyrrelse af det omkringliggende miljø.

Vi er en del af den globale Aarsleff Group
Aarsleff Rørteknik er en del af Per Aarsleff A/S, som er et førende dansk entreprenørfirma med 8.800 medarbejdere over hele verden. Aarsleff er noteret på Nasdaq Copenhagen A/S og koncernens årlige omsætning udgør 20 mia.

Arbejdsmiljø

Vi er en arbejdsmiljøcertificeret virksomhed (DS/OHSAS 18001), som sætter arbejdsmiljø, trivsel og livslang udvikling i højsædet. Det gælder for medarbejdere på alle niveauer i organisationen. I Aarsleff forpligter vi os til at overholde gældende love og sikkerhedskrav, ligesom vi tænker arbejdsmiljømæssige aspekter ind i alle processer og projekter – fra planlægning til udførelse.

Kvalitetsstyring

For Aarsleff er det afgørende, at vi kan levere en konsistent og ensartet kvalitet. Hvert af vores forretningsområder har tilknyttet kvalitets- og miljøfunktioner, som systematisk overvåger, at de vedtagne mål og procedurer for kvalitet og miljø efterleves – både på tværs af organisationen og helt ud på de enkelte projekter.

Miljøledelse

I Aarsleff ønsker vi at drage omsorg for miljøet. Vi er bevidste om vores bidrag til de globale miljøpåvirkninger, som forpligter os til at planlægge og udføre alle arbejdsprocesser, så de belaster miljøet mindst muligt. Desuden lægger vi mange kræfter i at udvikle egne produkter og processer for at mindske CO2 – udledningen – det gælder særligt inden for opgravningsfri rørfornyelse.

Find meget mere under vores akademi

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.