Fornyelse af kloakledninger
– Et komplet produktprogram

Aarsleff Rørteknik tilbyder en komplet produktportefølje indenfor opgravningsfri kloakfornyelse der kan hærdes med UV-lys, LED-lys, damp, luft eller vand.
Med en komplet produktporteføjle til rådighed er der næsten ingen grænser for omfanget eller udfordringerne ved dit givne projekt, som vi ikke kan gennemføre. Uanset om det er offentlig eller privat, enkel eller kompleks, industriel eller endda under ekstreme miljøforhold, kan vi hjælpe med at give ekspertisen og know-how til at løse ethvert rør eller brøndfornyelsesproblem.

Kunderne udtaler…

”"Strømpeforingsteknikken viser virkelig sit værd i forbindelse med Albani Broen. Det ville jo have store konsekvenser, både trafikalt og økonomisk, hvis vi skulle grave op og udskifte den gamle hovedledning under og ved broen, herunder understøttelse af broen."”

01
01

Hovedledninger

Aarsleff Rørteknik tilbyder med de bedste ingeniører i branchen årtiers praktisk erfaring fra projekter spredt over hele Europa. Erfaringerne er ofte forankret igennemvores lokale datterselskaber, hvilket betyder, at kunden altid drager fordel af effektiv projektledelse og lokalt kendte specialister på området. I dag tilbyder vi et komplet sortiment af teknologier og tjenester, der kan skræddersys til enhver situation, og som gør det muligt for os at møde og overvinde enhver udfordring.

Læs mere her

Stikledninger

Vi hjælper med at vurdere, hvilken udbudsform der egner sig bedst til dit/jeres projekt. Ved udbud, hvor mange fagentrepriser er i spil, kan det være svært at vurdere, hvem der er den mest hensigtsmæssige hoved- eller totalentreprenør. Vi vil med vores ekspertise på området gerne medvirke til den vurdering, så projektet kommer bedst muligt i mål. Hvad enten det gælder dialogbaseret udbud eller generel sparring om strømpeforing, vil vi meget gerne i dialog på et tidligt tidspunkt, da det kan være med til at optimere hele processen og sikre et bedre resultat.

Læs mere her

Brøndfornyelse

Brøndfornyelse med Aarsleffs glasliner (PAA-G-LinerTM) er udviklet på baggrund af ønsket om en hurtig, effektiv og økonomisk metode til fornyelse af brønde. Metoden går ud på at udnytte glaslinerens fordele i en lodret anvendelse til fornyelse af brøndens bund, sider og top. På baggrund af en nøjagtig opmåling „skræddersys“ en liner der installeres og udhærdes med UV-lys og dermed opnår en glasliners kendte fordele i form af lang levetid, tæt og resistent overflade og minimal vedligeholdelse.

Læs mere her

Vi er det sikre valg

Kontakt os idag og hør nærmere

Vi tilbyder udover vores komplette sortiment af certificerede strømpeforingsmetoder ligeledes løsninger indenfor SMART-Separering, Overpumpninger, Fornyelse af trykledninger og teknisk support ved særlige og anderledes projekter. Altid med minimal forstyrrelse af det omkringliggende miljø.

Kontakt os allerede idag og hør nærmere om jeres muligheder

Arbejdsmiljø

Vi er en arbejdsmiljøcertificeret virksomhed (DS/OHSAS 18001), som sætter arbejdsmiljø, trivsel og livslang udvikling i højsædet. Det gælder for medarbejdere på alle niveauer i organisationen. I Aarsleff forpligter vi os til at overholde gældende love og sikkerhedskrav, ligesom vi tænker arbejdsmiljømæssige aspekter ind i alle processer og projekter – fra planlægning til udførelse.

Kvalitetsstyring

For Aarsleff er det afgørende, at vi kan levere en konsistent og ensartet kvalitet. Hvert af vores forretningsområder har tilknyttet kvalitets- og miljøfunktioner, som systematisk overvåger, at de vedtagne mål og procedurer for kvalitet og miljø efterleves – både på tværs af organisationen og helt ud på de enkelte projekter.

Miljøledelse

I Aarsleff ønsker vi at drage omsorg for miljøet. Vi er bevidste om vores bidrag til de globale miljøpåvirkninger, som forpligter os til at planlægge og udføre alle arbejdsprocesser, så de belaster miljøet mindst muligt. Desuden lægger vi mange kræfter i at udvikle egne produkter og processer for at mindske CO2 – udledningen – det gælder særligt inden for opgravningsfri rørfornyelse.

Arrangementskalender

Her finder du os i de kommende måneder

Nyheder

Læs om de seneste nyheder her.

Norddjurs har vendt kloakrenoveringen på hovedet

Separatkloakering er den normale løsning, men det er også en dyr løsning. Derfor har Norddjurs valgt alternative løsninger, der giver...

Læs mere
Erland Gai

Erland Gai

Kundeansvarlig

I Viborg ser de lyset i LAR

Boligejere i Viborg har de senere år kunnet håndtere stigende mængder regnvand ved nedsivning i haven i stedet for at...

Læs mere
Erland Gai

Erland Gai

Kundeansvarlig

Aarsleff suspenderer kommunernes udgifter til vedligeholdelsesplaner for kloakkerne

Det suspenderede anlægsloft er en oplagt mulighed for at fremrykke investeringerne i nedslidte kloakker ved kommunale bygninger. Ud over det...

Læs mere
Henrik Tesgaard

Henrik Tesgaard

Regionschef

Stigende Klimafokus sætter nu også vejbrønde højt på dagsordenen hos de mindre kommuner

De store kommuner som København, Odense, m.fl. har længe prioriteret indsatsen for velfungerende vejafvanding, så de slipper for at foretage...

Læs mere
Morten Niels Andersen

Morten Niels Andersen

Markedsansvarlig, Vejafvanding

Aarsleff dykker ned under Aarhus Havn

På en af Danmarks største erhvervs- og trafikhavne, Aarhus Havn, har man investeret i fornyelsesplaner over ledningsnettet samt renovering af...

Læs mere
Erland Gai

Erland Gai

Kundeansvarlig

Forstærkede strømpeforinger for-hindrer underminering når Odense Letbane krydser Albani Broen

I forbindelse med etableringen af letbanen i Odense, der bl.a. kommer til at køre over Albani Broen, er den gamle...

Læs mere
Anders Brændholt Rasmussen

Anders Brændholt Rasmussen

Salgsingeniør

Semiseparering vinder indpas ved klimasikring hos både private og forsyninger

Hos Andels Bolig- og Byggeforeningen af 1932(B32) i Esbjerg er man i flere af boligforeningerne i øjeblikket i gang med...

Læs mere

Har du spørgsmål til forsyning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.