Intet byggerod og forstyrrelser af daglig drift

Aarsleff Rørteknik har stor erfaring med fornyelse af ledningssystemer i offentlige og private institutioner. Vi kender betydningen af at minimere generne for bygningens brugere og det daglige arbejde. Vi anvender den nyeste teknologi inden for opgravningsfri fornyelse og kan derfor gennemføre komplekse renoveringsprojekter uden væsentlige forstyrrelser i den daglige drift.

Kunderne udtaler…

”Undersøgelser viser, at kloaknettet i mange kommuner er nedslidte. Over en årrække har Aarsleff hjulpet os med at kortlægge tilstanden på byens kloakker. De gennemførte en tv-inspektion af kloakkerne og en vurdering af tilstanden for at undersøge, hvilke skader og utætheder der skal prioriteres akut eller ordnes på længere sigt. Det gør det nemmere at budgettere og mindsker risikoen for alvorlige kloaknedbrud.

”Vi har mange brugere af vores faciliteter og kan derfor ikke have for megen uro i dagligdagen. Aarsleff har udført deres strømpeforing af kloakken uden gener, og det har vi været rigtig tilfredse med.”

01
02

En god investering

Som certificeret udbyder kan vi garantere, at strømpeforingen holder i op til 100 år. Renoveringen svarer til at få nye rør installeret i de eksisterende rør, og du undgår alle de omkostninger, som er forbundet med opgravning, nedbrydning og reetablering, hvilket ofte resulterer i en stor besparelse.

Risikovurdering af kloak

Udfyld nedenstående spørgsmål og få svar med det samme

Hvad er alderen på kloaksystemet/rørene i din bygning?
Har du oplevet gener som fx lugt fra kloakken, rotter, oversvømmelse, tilstoppet kloak?
Er der synlige skader på rørføring, fx rust, tilstopninger og/eller vandskader?
Udleder din virksomhed eller institution procesvand eller særlige kemikalier i spildevandet?

Udfyld spørgsmålene og få et svar