Samarbejdspartnere 

Din sikkerhed for kvalitet

Hos Aarsleff Rørteknik har vi et tæt samarbejde med flere eksterne partnere. Herunder kan du læse mere om vores samarbejdspartnere.

 

Se vores samarbejdspartnere herunder

Besøg vores samarbejdspartner

Teknologisk Institut

Teknologisk Institut og Kontrolordning for Ledningsrenovering?

Så vidt vides er den danske Kontrolordning for ledningsrenovering den første af sin slags i verden. Kontrolordning for ledningsrenovering er en upartisk og frivillig ordning, som er etableret af NO DIG-gruppen efter flere års pres fra nogle af de største danske kommuner, der anvender renoveringssystemer og andre opgravningsfri systemer til ledningsfornyelse. NO DIG-gruppen udgør den ene af 2 medlemsgrupper under Rørtekniksektionen i Dansk Byggeri.

Kontrolordning for ledningsrenovering har eksisteret siden 1997, hvor det stiftende årsmøde blev holdt den 21. marts. Kontrolordningen havde da været under forberedelse i en årrække, idet Vedtægter og Tekniske bestemmelser skulle udarbejdes, medlemmer til kontroludvalget skulle udpeges, og adskillige prøvninger af strømpeforinger skulle udføres som en konsekvens af optagelsesbetingelserne. Kontroludvalget består af tre brugerrepræsentanter.

Rørcentret, Teknologisk Institut blev i 1993 engageret af NO DIG-gruppen til at rådgive om udformningen af kontrolordningens kontrolgrundlag. Senere i udviklingsprocessen i 1996, da kontroludvalgets medlemmer var udpeget, blev Rørcentret tilknyttet kontrolordningen som teknisk konsulent for kontroludvalget.