D. 26 august 2024

Praktikant Annas oplevelser

En praktikant med enestående engagement – mød Anna Uth Jensen

“At træde ind i Aarsleff Rørteknik føltes som at blive omringet af et engageret heppekor på den gode måde. Fra dag ét følte jeg mig velkommen og værdsat.” – Anna Uth Jensen

Anna Uth Jensen studerede til Markedsføringsøkonom og tiltrådte, i forbindelse med sit studie, som praktikant hos os i januar 2024. Hendes opgave var at undersøge en ny målgruppe og deres udfordringer med køb af faldstammerenoveringsprojekter.  Fra det øjeblik Anna trådte ind ad døren, blev hun en integreret del af vores team.

Anna beskriver, at hendes kollegaer var hurtige til at byde velkommen og skabe en behagelig atmosfære, hvor vidensdeling og samarbejde var i højsædet. Vi så hurtigt, at Anna havde en oprigtig interesse i vores produkt og de problemstillinger, vi arbejder med at løse.

Praktikprojektet

Under praktikken arbejdede Anna på at undersøge en ny målgruppe og deres udfordringer i forhold til køb af faldstammerenoveringsprojekter. Hun lavede en dybdegående analyse af målgruppens adfærd og de kanaler, de benytter. Baseret på denne analyse udviklede hun en markedsføringstrategi og -plan, komplet med eksempler på content. Annas indsats har resulteret i nye implementeringer i vores markedsføringstrategi, og mindset. Alt i alt oplevede vi Anna som meget dedikeret og grundigt i sit arbejde, samtidig med at hun var en god kollega som passede ind i teamet og spredte glæde omkring sig.

Anna beskriver mødet med arbejdskulturen og kollegaerne således:

“En af de aspekter, der virkelig gjorde mit praktikophold hos Aarsleff Rørteknik unikt, var den store grad af frihed under ansvar, som jeg oplevede. Jeg fik frie tøjler til at udføre mine opgaver, men havde samtidig adgang til de nødvendige ressourcer og støtte fra mine kollegaer og ledelsen. Denne tillid gav mig muligheden for at vokse og tage ejerskab over mine projekter.” – Anna Uth Jensen

En Vellykket Afslutning

Anna afsluttede sin opgave med topkarakter og modtog et legat fra VIA University College for en ekstraordinært god opgave. Dette legat er et bevis på Annas dedikation og høje niveau af faglighed. Hendes strategier er ved at blive implementeret, og vi begynder og se en mærkbar forbedring i vores markedsføringsindsats. Her i organisationen viste Anna overskud, og holdt en præsentation af sit projekt for en samling af chefer, sælgere, entrepriseledere, projektledere og ingeniører. Her indviede hun hele afdelingen i sine fund, tiltag, fremadrettet strategi og plan.

Fremtidige Perspektiver

På baggrund af de konklusioner som Annas opgave mundede ud i, har vi besluttet at ansætte Anna som studenter medhjælper. Dette giver hende mulighed for at arbejde videre med at implementere og udforske de strategier, hun har udviklet. Anna vil blandt andet stå for content creation og copywriting. Samtidig vil Anna bidrage til at styrke vores digitale tilstedeværelse og markedsføring generelt.

Opmuntring til Fremtidige Praktikanter

Hos Aarsleff Rørteknik er vi stolte af at kunne støtte og udvikle talenter som Anna, og vi glæder os til at se de positive bidrag, hun vil bringe til vores virksomhed fremadrettet. Vivil gerne opfordrer andre studerende til at overveje et praktikophold hos os, hvor de vil få mulighed for at arbejde med spændende projekter i et støttende og innovativt miljø.

Som Anna selv siger:

“Jeg vil klart anbefale andre studerende der læser til markedsføringsøkonom, eller lignende, at søge praktik hos Aarsleff. Her er der et team af gode folk, som vil se dig lykkes! Aarsleff er en virksomhed med ressourcer og plads til, at man kan vokse fagligt i sin praktik, og så er her god kaffe og kakao til fri afbenyttelse.”

Vi er utrolig stolte af Annas bidrag og glæder os til at fortsætte samarbejdet.

Hvis du er studerende og søger en praktikplads, hvor du kan udvikle dig fagligt og personligt, er Aarsleff Rørteknik stedet for dig. Vi ser frem til at byde flere talentfulde praktikanter velkommen i fremtiden.

Er du interesseret i at blive en del af Aarsleff Rørteknik som praktikant? Send os din ansøgning i dag og tag det første skridt mod en spændende og lærerig oplevelse!

Billede af Anna på hovedkontoret