Institution

Intet byggerod og forstyrrelser af daglig drift

Aarsleff Rørteknik har stor erfaring med fornyelse af ledningssystemer i offentlige og private institutioner. Vi kender betydningen af at minimere generne for bygningens brugere og det daglige arbejde. Vi anvender den nyeste teknologi inden for opgravningsfri fornyelse og kan derfor gennemføre komplekse renoveringsprojekter uden væsentlige forstyrrelser i den daglige drift.

Find din kontaktperson

Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Kunderne udtaler

”Vi har mange brugere af vores faciliteter og kan derfor ikke have for megen uro i dagligdagen. Aarsleff har udført deres strømpeforing af kloakken uden gener, og det har vi været rigtig tilfredse med.”

VIA University College, Peter Nielsen fra Bygning & Service

Fordele ved metoden

Minimale gener

Med vores strømpeforing kan vi renovere kloaksystemer og procesledninger uden opgravning, omlægning af eksisterende installationer eller flytning af udstyr. Det betyder, at vi minimerer byggerod og alle de følgegener, det kan medføre for bygningens brugere. Med strømpeforing sikres en ukompliceret og hurtig renovering med minimale gener for driften.

En god investering

Som certificeret udbyder kan vi garantere, at strømpeforingen holder i op til 100 år. Renoveringen svarer til at få nye rør installeret i de eksisterende rør og undgå alle de omkostninger, som er forbundet med opgravning, nedbrydning og reetablering, hvilket ofte resulterer i en stor besparelse.

Derfor skal du vælge os

Fleksible i forhold til arbejdstider – vores altså

Vi indleder altid et fornyelsesprojekt i tæt dialog med kunden. Det er vigtigt, at vores medarbejdere får indsigt i den daglige brug af bygningen, således at vi kan vælge de fornyelsesmetoder, som giver færrest forstyrrelser for brugerne og de ansatte. Fleksibilitet er et nøgleord, og derfor arbejder vi ofte om natten eller i weekenderne.

Risikovurdering – undgå kloaknedbrud og driftsforstyrrelser

Har faciliteterne mange brugere på daglig basis?

Hvis du har problemer med rotter, lugtgener, tilstoppede kloakker eller oversvømmelser, så kan det være et tegn på, at rørene i bygningen er beskadigede. Hvis det ikke opdages i tide, kan det have store konsekvenser og medføre følgeskader på bygningen og forstyrrelser i den daglige drift.

Prøv en online risikovurdering her, og se, hvordan du kan undgå kloaknedbrud:

Start vurdering

Se mere

Fornyelsesplan

Få en komplet fornyelsesplan med tilstandsrapport og budget.

Læs mere

Strømpeforing

Undgå kloaknedbrud med strømpeforing.

Læs mere

Kloakrenovering

Vi udfører alle former for kloakrenovering.

Læs mere
Top