bolig

Beboerne skal nærmest ikke mærke, at vi er der

Vi har specialiseret os i at håndtere kloakrenovering i ejendomme til beboelse. Der er nogle unikke udfordringer ved at forny faldstammer og kloaksystemer i større etageejendomme, og derfor er det vigtigt med en erfaren og professionel leverandør. Vi kan levere en kvalitetsløsning med lang holdbarhed, og renoveringen foregår med få gener for ejendommens beboere.

Find din kontaktperson

Vi er altid klar til at hjælpe dig

Fordele ved metoden

Minimale gener

Med Aarsleff Strømpeforing kan vi renovere faldstammer uden nedbrydning af vægge, ophugning af gulve, fjernelse af skabe eller omlægning af eksisterende installationer. Det betyder, at du slipper for byggerod. Strømpeforing sikrer en ukompliceret og hurtig renovering med minimale gener for bygningens beboere.

En god investering

Som certificeret udbyder kan vi garantere, at strømpeforingen holder i op til 100 år. Renoveringen svarer til at få nye rør installeret i de eksisterende rør, og du undgår alle de omkostninger, som er forbundet med opgravning, nedbrydning og reetablering, hvilket ofte resulterer i en stor besparelse.

Derfor skal du vælge os

God til beboerhåndtering

Når vi gennemfører kloakrenovering i etageejendomme, sørger vi for, at de berørte beboere er informeret. Med løbende dialog og et højt informationsniveau skaber vi tryghed og mindsker generne for beboerne.

Hvad gør jeg nu?

Har du oplevet gener fra kloakken? Det kan være lugtgener, problemer med tilstoppet kloak, rotter eller oversvømmelse.

Kontakt os. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak omkring dine muligheder, så vi sammen kan finde den rigtige løsning.

Prøv til en start vores online risikovurdering her:

Start vurdering

Se mere

Faldstammer

Effektiv fornyelse af faldstammer uden gener for beboerne.

Læs mere

Strømpeforing

Undgå kloaknedbrud med strømpeforing.

Læs mere

TV-Inspektion

Læs mere om tilstandsvurdering ved hjælp af tv-inspektion her:

Læs mere

Kunderne udtaler

”Strømpeforingsmetoden har vist sig at være den optimale løsning for vores bebyggelse. Løsningen er hurtig og effektiv, og vores beboere har haft minimale gener, fordi vi undgår nedbrydning af vægge, installationer, installationsskakte m.m.”

Birte Borg, direktør for De Selvejende Boliginstitutioner Langenæsbo og Langenæshus
Top